• ΔΩΡΑ - ΧΟΡΗΓΟΙ

 • Η NeuroLearningPowerTM προσφέρει πέντε (5) υποτροφίες -20% σε συμμετέχοντες της Διημερίδας

  www.neurolearningpower.webnode.gr 

   

  Η μέθοδος NeuroLearningPower είναι μια εκπαίδευση που μεταμορφώνει την καθημερινότητα του Εκπαιδευτικού, εστιάζοντας πρώτιστα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας που τον στηρίζουν στη διαχείρηση των πολλαπλών και εξαιρετικά απαιτητικών του ρόλων στην ζωή και την καριέρα του, ιδιαίτερα στην πρωτοφανή συγκυρία που ζούμε.

   

  Μέσα από εργαλεία και στρατηγικές που βασίζονται στις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης για την μάθηση και την ευεξία, οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο εμπλουτίζουν τη διδασκαλία τους με καινοτόμες προσεγγίσεις αλλά και αναπτύσουν προσωπικές δεξιότητες ουσιώδεις για τον νέο, αναβαθμισμένο ρόλο που καλούνται να αναλάβουν ως φορείς διαχρονικών αξιών σε έναν εκθετικά εξελισσόμενο κόσμο.


  Δομημένη σε 3 ενότητες, η NeuroLearningPower πιστοποιεί τον εκπαιδευτικό στον πραγματικό του ρόλο, αυτό του Educational Coach. Η NLPower απευθύνεται σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, καθώς και σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του training γενικότερα.

   

  Για κάθε Δάσκαλο που αναγνωρίζει ότι διδάσκουμε αυτό που είμαστε, η μέθοδος NeuroLearningPowerTM είναι η εκπαίδευση που αξίζει.

 • Δώρο ένα #ΕducationalPlaybox - το πρώτο Δομημένο Πρόγραμμα Παρέμβασης στην Παραγωγή Γραπτού Λόγου, σε Ελλάδα και Κύπρο, για μαθητές με και χωρίς Μαθησιακές Δυσκολίες από τις Εκδόσεις Γρηγόρη.

  Οι εκδόσεις Γρηγόρη εγκαινιάζουν τη σειρά Educational Playbox! Η σειρά αυτή αποτελείται από γνωστικά αντικείμενα – εργαλεία που έχουν ως στόχο την καλλιέργεια βασικών δεξιοτήτων των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

  Μέσα από το εκάστοτε Educational Playbox ο μαθητής “παίζει” μαθαίνοντας και ανακαλύπτει στον δικό του χρόνο μέσα από παιγνιώδη τρόπο τη γνώση!

   

  Το πρώτο δομημένο πρόγραμμα παρέμβασης στην Ελλάδα, στην Παραγωγή Γραπτού Λόγου της σειράς “Educational Playbox”©, για μαθητές με και χωρίς Μαθησιακές Δυσκολίες, από τις εκδόσεις Γρηγόρη. Ένα δομημένο εργαλείο, πλήρους εξατομικευμένης παρέμβασης με τη μορφή επιτραπέζιου παιχνιδιού για την εκμάθηση, εξάσκηση και αφομοίωση των δεξιοτήτων του Γραπτού Λόγου, που μπορεί να χορηγηθεί στο σχολείο, γενικό και ειδικό, στο τμήμα ένταξης, στο κέντρο λογοθεραπείας, στην εξατομικευμένη συνεδρία, στο ιδιαίτερο μάθημα. Η παρέμβαση πραγματοποιείται με παιγνιώδη μορφή, με ταμπλό και καρτέλες και η στοχοθεσία γίνεται, μεταξύ άλλων, με ποσοτικοποιημένους δείκτες για τη βέλτιστη καταγραφή των αποτελεσμάτων.

 • Έκπτωση 20% στο πακέτο εκπαιδευτικού English Sounds Fun
  (Book 1 "Ready" πακέτο καθηγητή).
  ESF is the first highly structured and self-contained teaching method designed specifically for dyslexic learners of English as a foreign language.

  www.englishsoundsfun.com

  Καινοτόμος μέθοδος διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

  Το English Sounds Fun αποτελεί μια άρτια δομημένη μέθοδο ολιστικής διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και η μάθηση εξασφαλίζεται μέσα από βιωματικό και διαδραστικό μάθημα. Απευθύνεται σε μαθητές μαθησιακές δυσκολίες (π.χ. δυσλεξία). Ταυτόχρονα, όλοι οι μαθητές μπορούν να ωφεληθούν από αυτήν την προσέγγιση. Πρόκειται για μια συστηματική, ευέλικτη, πολυαισθητηριακή μέθοδο διδασκαλίας, η οποία καλλιεργεί την ανάγνωση, τη γραφή, τον προφορικό λόγο, την ακουστική ικανότητα, την ορθή σύνταξη των προτάσεων, τη σωστή προφορά των λέξεων και την ορθογραφία παρέχοντας ένα ουσιαστικό θεμέλιο για την εκμάθηση της γλώσσας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό πως υπάρχουν επιπλέον τομείς, οι οποίοι μπορεί να δυσκολέψουν τόσο τη διαδικασία εκμάθησης όσο και τη ζωή των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, γενικότερα, όπως η μνήμη, η οργάνωση, η αυτονομία και η αυτεπίγνωση. Γι ’αυτό μαθαίνουν να αναπτύσσουν στρατηγικές αυτονομίας, οργάνωσης, μνήμης, αναστοχασμού και μεταγνώσης. Έτσι, αποκτούν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν θετικά συναισθήματα γύρω από τον εαυτό τους.
  Η παράλληλη εκπαίδευση όλων αυτών των παραμέτρων καθιστά τη συγκεκριμένη μέθοδο μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ενδεικτικό ότι η μεθοδολογία του ESF διδάσκεται σε ακαδημαϊκά μαθήματα.
  Η πρωτοπόρος μέθοδος English Sounds Fun αποτελείται από τρία βιβλία και ανταποκρίνεται στα επίπεδα Α0 – Α2 CEFR (Common European Framework of Reference for Language) Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες.

 • Eκπτωση 50% σε τρεις σύμμετοχές στο πρόγραμμα της Youngstarscyprus #CreateYourPath. Ένα πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης Εφήβων που ενδυναμώνει και καθοδηγεί τους νέους με την χρήση καινοτόμων πρακτικών.

  youngstarscyprus.com

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 14-18 ετών και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του χαρακτήρα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο στην βάση διεθνών παραδοχών για την σύγχρονη εκπαίδευση και χρησιμοποιεί εργαλεία από το χώρο της θετικής ψυχολογίας, του coaching και του design thinking. Μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά αποκτούν καλύτερη αυτεπίγνωση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουν καλύτερη διαχείριση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των πράξεων τους, δίνουν νόημα στους στόχους τους, μαθαίνουν να χειρίζονται καλύτερα επιτυχίες και αποτυχίες και χρησιμοποιούν την προσωπική τους πυξίδα στην διαχείριση επιλογών που αφορούν το μέλλον τους.

   

 • Δωρεάν 3 e-books "Περιγράφοντας την Δυσλεξία" και τρεις δωροεπιταγες αξίας €30, €15, και 20% για αγορές από το d-all.gr - ένα χώρο που υποστηρίζει την Μαθησιακή Διαφορετικότητα.

   

  D-all Ηλεκτρονικό περιοδικό και κατάστημα για την μάθηση
  Το D-all είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό και κατάστημα για την μάθηση, τις δυσκολίες, τις ιδιαιτερότητές της. Σκοπός του είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό την διαφορετικότητα στην μάθηση και να την ορίσει ως διαφορετικότητα και όχι ως δυσκολία. Απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και άτομα με μαθησιακή διαφορετικότητα. Περιέχει, άρθρα, έρευνες, εμπειρίες, διαγνωστικά εργαλεία, βιβλία, έντυπο και ψηφιακό εποπτικό - παιδαγωγικό υλικό. Δέχεται ερωτήσεις - απορίες στις οποίες απαντούν ειδικοί, αγγελίες προσφοράς αλλά και αναζήτησης ειδικών. Διοργανώνει εκδηλώσεις, ημερίδες, σεμινάρια, webminars. Αναλύονται διεξοδικά θέματα που έχουν να κάνουν με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, δυσαριθμησία, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητα.


  Ι. Δραγούμη 17, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310238579 info@d-all.gr www.d-all.gr


  ΔΩΡΑ
  Προσφέρουμε

  3 ebook “ Περιγράφοντας την δυσλεξία»
  Ένα e-book σχετικά με την δυσλεξία κατάλληλο για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για να εξηγήσετε στα παιδιά και στους γονείς, τι σημαίνει δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.
   
  Διαβάζοντάς το και εξηγώντας το, δίνεται η δυνατότητα στον γονιό, αλλά και στο παιδί να ανοίξει συζήτηση. Βοηθάει το παιδί αλλά και τον γονιό να απενεχοποιηθεί. Να βρει την ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθει στο σχολείο και στην καθημερινότητα.
   
  Για όσους έχουν κέντρα ειδικής αγωγής, ή ασχολούνται με την παρέμβαση σε άτομα με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό εργαλείο.

  1 Δωροεπιταγή των 30 ευρώ για να επιλέξει κάποιος ότι θέλει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αποστολή με ELTA COURRIER ή παραλαβή από το κατάστημα.
  1 Δωροεπιταγή των 15 ευρώ για να επιλέξει κάποιος ότι θέλει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αποστολή με ELTA COURRIER ή παραλαβή από το κατάστημα.
  2 Δωροεπιταγές με έκπτωση 20% ευρώ για να επιλέξει κάποιος ότι θέλει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αποστολή με ELTA COURRIER ή παραλαβή από το κατάστημα.
   

  All Posts
  ×